Rólam

Tamás profil

Sedulyák Tamás vagyok. 2006-ban kezdtem ismerkedni a média világával az Eszterházy Károly Egyetemen, aminek elvégzése óta média szinte minden területbe belekóstoltam a fotókon, videókon keresztül a weblapokig.

Mindezek megismerése után rá kellett ébrednem, hogy egy honlap marketing és stratégia nélkül nagyon nehezen, vagy csak kis mértékben fogja segíteni az ügyfeleimet abban, hogy a kitűzött céljaikat elérjék. Ezért ezeket az ismereteket is folyamatosan tanulom és alkalmazom a munkám során a lehető legjobb eredmény érdekében.

Szinte mindenki csak a saját szakterületének maximumát kínálja (honlapszerkesztés, fotózás, marketing stb), de tapasztalatom szerint egy kis vállalkozásnak egy teljes kivitelezésre van szüksége kezdetben, nem az összes terület kimaxolására (erre a növekedéssel lesz szükség).

A weboldal csak egy eszköz az ügyfeleid megszerzéshez, de egy hatékony stratégia elemeként nagy mértékben növelheti a profitod termelését.

Nem csak honlapszerkesztésben, hanem a hozzá szükséges tartalom (szövegek, fotók, videók) és stratégia kialakításában is tudok segíteni azoknak, akik az igényes és megbízható megoldásokat keresik. Akik számára csak az ár számít és nem a precíz végeredmény, nem én vagyok a megfelelő választás.

Ügyfeleim véleményénél semmi sem mutat be hitelesebben

Kifejezetten kértem az ügyfeleimtől, hogy a videóban az őszinte véleményüket mondják el rólam és a munkámról, még akkor is, ha az negatív